MBA finance financieel adviseurs

Uw financieel adviseur voor u als particulier of ondernemer

MBA finance – financieel adviseurs is uw specialist in enerzijds hypotheek- en financieringsadvies en anderzijds uw verzekeringsadviseur. Wij zijn niet alleen uw adviseur voor belangrijke momenten in uw leven, maar ook voor uw dagelijkse vraagstukken. Met onze dienstverlening staan wij u bij met bijvoorbeeld het financieren van uw droomwoning of juist met uw totale financiële planning. Ook zijn wij beschikbaar als verzekeringsadviseur voor uw materiele zaken, uw onderneming en uw personeel. Wij zijn geheel onafhankelijk, hebben toegang tot gehele markt van geldverstrekkers en verzekeraars, helpen u mee om de juiste keuzes te maken en begeleiden u van begin tot einde. Wij zijn experts in maatwerkoplossingen en zijn sterk gericht op persoonlijk contact. Bij ons heeft u één vast aanspreekpunt en wij komen altijd bij u thuis of bij u op kantoor. MBA finance – financieel adviseurs bestaat uit diverse specialisten met elk hun eigen kwaliteiten. Deze krachten hebben wij gebundeld voor een optimaal resultaat.

           

Onze filosofie

Zoveel mensen zoveel wensen, daarom een uniek
en persoonlijk advies voor u.

Onze dienstverlening aan particulieren

Wij zijn uw allround adviseur

De aankoop van een (eerste) woning, verbouwen of verduurzamen van uw woning, herfinancieren of overwaarde opnemen, wat uw situatie ook is, wij geven u graag het best passende hypotheekadvies. Hierbij geven wij u ook inzicht in uw situatie bij lang leven, overlijden, ziek worden en werkloosheid. U ontvangt dus een compleet en onafhankelijk financieel plan. Vervolgens maken we samen met u keuzes en bepalen we de beste financiële oplossingen, zodat uw zorgeloos kunt wonen.

 

Ook zijn onze adviseurs uw aanspreekpunt voor uw schadeverzekeringen, zodat u hier zelf ook geen omkijken naar heeft. Wij stellen een onafhankelijk verzekeringspakket voor u samen op basis van uw situatie en wensen. Ook voor wijzigingen en het melden van schades kunt u gewoon met uw adviseur contact opnemen. Korte vertrouwende lijnen dus.

Onze dienstverlening aan ondernemers

Onze specialisten staan klaar

Voor zowel uw zakelijke financiering, alsook uw privé hypotheek zijn wij uw specialist. Als ondernemer is het verkrijgen van een financiering vaak een complex proces. Met name het bepalen van de hoogte van uw ondernemersinkomen verschilt enorm tussen de geldverstrekkers. Hierdoor zijn de mogelijkheden dus ook erg verschillend per geldverstrekker. Wij zijn goed op de hoogte van de onderlinge verschillen tussen de diverse geldverstrekkers en komen met maatwerkoplossing voor uw situatie.

 

Belangrijk als zelfstandig ondernemer is om uitgebreid stil te staan bij uw financiële risico’s. U kunt nu niet meer terugvallen op de overheid of een pensioenfonds bij ziekte, overlijden of langleven. Van u als ondernemer wordt verwacht dat u dit zelf regelt. Wij geven u ook inzicht in deze risico’s en bespreken de mogelijke oplossingen voor uw situatie. Belangrijk hierbij is om deze periodiek opnieuw te controleren aan uw gewijzigde visie, situatie of overheidsmaatregelingen. Gelukkig helpt u onze overheid u toch mee; u geniet extra aftrekposten. In ons financieel plan houden wij hier ook rekening mee.

 

Onze adviseurs zijn ook uw specialist voor uw zakelijke schadeverzekeringen. Voor risico’s welke u niet wilt of kunt lopen zoeken wij verzekeringsoplossingen, zodat u zorgeloos kunt ondernemen. Ook hierbij zijn wij onafhankelijk en kiezen wij uit een groot aantal producten en verzekeraars. Daarnaast geven wij u verzekeringsadvies over uw personeel; bijvoorbeeld hoe groot uw verzuimrisico is en welke verzuimoplossing voor uw situatie de best passende is.

 

Onze werkwijze

Bij MBA finance – financieel adviseurs geloven we in een doordachte en persoonlijke aanpak voor uw financieel welzijn. Onze werkwijze leidt u stap voor stap door het proces, met de nadruk op uw unieke behoeften, doelen en dromen. Ontdek hoe wij samen met u bouwen aan uw financiële toekomst.

Kennismaking

Het begint met een persoonlijke kennismaking bij u thuis of op uw kantoor. Wij willen u graag écht leren kennen, incl. uw doelen, dromen en zorgen. Daarnaast geven wij u aan wat we voor u kunnen betekenen en wat de kosten zijn van onze dienstverlening. Ook kunnen we op basis van onze ervaring en expertise in hoofdlijnen uw mogelijkheden al aangeven.

Inventarisatie

Na de kennismaking duiken we dieper in uw financiële gegevens. We inventariseren uw huidige situatie, inclusief inkomsten, uitgaven, bezittingen en verplichtingen. Deze inventarisatie stelt ons in staat om een duidelijk beeld te krijgen van waar u nu staat.

Analyse & advies

Met de verzamelde gegevens gaan we over tot een getailleerde analyse. Wij brengen uw financiële doelen in kaart en beschrijven uw financiële risico’s. U ontvangt van ons een helder financieel plan wat is afgestemd op uw persoonlijke situatie, maatwerk dus.

Keuzes maken & bemiddelen

We helpen u mee om keuzes te maken. We bespreken uw mogelijkheden en risico’s en begeleiden u bij het nemen van weloverwogen beslissingen. Vervolgens bemiddelen wij ook voor u door het aanvragen van het financiële product en verzorgen wij deze administratieve rompslomp. Ook regelen wij de taxatie, bankgarantie, notaris en bewaken wij de belangrijke termijnen. Gedurende het gehele traject heeft u alleen contact met uw adviseur, welke u telkens op de hoogte houdt van de voortgang.

Nazorg

Onze betrokkenheid eindigt niet bij het geven van advies en het afsluiten van producten. Nazorg is voor ons van groot belang. Wij monitoren samen met u uw financiële situatie, passen zo nodig het advies aan en staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Wij verwachten van u dat u wijzigingen aan ons doorgeeft en streven naar een langdurige en prettige relatie.

Bouw samen met ons aan uw financiële toekomst!

Bij MBA finance – financieel adviseurs geloven wij in een prettige samenwerking en maatwerk. Uw financiële doelen zijn onze prioriteit, en onze werkwijze is ontworpen om u te begeleiden naar zorgeloos wonen en zorgeloos ondernemen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking.

Partner van

pim@mbafinance.nl

’t Holtje 66
5988CB Helden

Hurksestraat 60
5652AL Eindhoven

06-18390603

AFM-nummer 12049294
Kifid-nummer 300018574
KVK 86710818
Btw-nummer 827065954B01