Over MBA finance

Maak kennis met Pim Peeters. De bedenker, oprichter en adviseur van het specialistennetwerk van MBA finance.

Voordat Pim zijn werkcarrière startte studeerde hij eerst Management, Economie en Recht aan de Fontys Hogeschool. Daarna behaalde hij zijn nog Master in Business Administration (MBA) aan de Erasmus Universiteit (RSM) en studeerde hij nog Business Valuation bij Avans+.

Sinds 1998 is Pim werkzaam in de financiële dienstverlening en was hij op jonge leeftijd al gediplomeerd en gecertificeerd als Federatie Financieel Planner (FFP), ook is hij nog altijd in bezit van alle WFT-diploma’s. De eerste jaren van zijn carrière heeft Pim het vak van adviseur geleerd bij ABN Amro bank en bij een groot intermediairkantoor. Vervolgens is Pim naast zijn advieswerk zich gaan richten op het managen van afdelingen binnen een ander intermediairkantoor.

Daarna vervolgde hij zijn carrière als Regio Lead bij ING Bank. Aangezien het zelfstandig ondernemerschap in Pim groeide startte hij in 2018 met De Resultaatmaker.

 

En verder

als De Resultaatmaker

Met zijn advies en interim-management heeft hij vervolgens tientallen ondernemers en ondernemingen naar een hoger niveau geholpen en ook diverse ondernemingen succesvol begeleid bij aan- en verkopen. Ook hier heeft hij binnen de financiële dienstverlening diverse directiefuncties bekleed op het gebied van franchise, serviceproviding als volmacht.

Mede hierdoor heeft Pim een enorme kennis over de markt en een groot netwerk aan intermediairkantoren en businesspartners in Nederland opgebouwd en weet hij heel goed wat er dagelijks speelt bij het intermediair.

Naast het laten excelleren van de ondernemingen staat persoonlijke ontwikkeling ook hoog in het vaandel. Pim combineert zijn praktijkervaring met diverse leiderschaps-, management- en coachopleidingen. Daarnaast is hij ook Master Coach in NLP.

Ook in zijn privéleven zit Pim niet stil. Hij is getrouwd, vader van 3 zoons en in zijn vrije tijd is het graag actief en sportief bezig. Daarnaast geniet hij enorm van vakanties, zowel wintersport als actieve vakanties met het gezin.

Waarom MBA Finance?

Met MBA finance bent u verzekerd van een specialist in de financiële dienstverlening!

MBA finance staat u bij met strategische keuzes om succesvol te ondernemen, wat uw strategie ook is. Wij zetten onze kennis en ervaring in om écht tot het beste advies en de prettigste begeleiding te komen. En bij een verkoop koppelen wij de juiste koper aan de verkoper binnen een relatief korte termijn. Wij zijn betrokken, deskundig en houden van een persoonlijke benadering met oog voor u, uw onderneming en uw personeel. Eerlijk, transparant en duidelijk, met als doel tevreden ondernemers is voor ons heel gewoon.

Kennismaken?

Bij MBA finance nemen we graag de tijd voor een uitgebreide kennismaking en om samen uw mogelijkheden te bespreken. Geheel vrijblijvend en vertrouwelijk.

Wat onze klanten zeggen

Pim heeft mij geholpen met de overname van de hypotheekshop. Ik heb het traject met Pim als zeer prettig ervaren. Pim is zonder twijfel iemand, met veel kennis van zaken. Hij heeft een zeer professionele insteek en door zijn zakelijke kijk op de overname heb ik uiteindelijk besloten de deal te sluiten. En onder betere voorwaarden dan ik verwacht had! Mocht je professionele hulp nodig hebben bij de overname van een hypotheek- of assurantie portefeuille dan kan ik Pim van harte aanbevelen. Dank voor je hulp Pim!

Eric Pothoven – De Hypotheekshop -  Enschede

Ik heb Pim leren kennen middels zijn bevlogen training en coaching aan mij als financieel adviseur en ondernemer. Vervolgens heb ik hem ingeschakeld voor de verkoop van mijn assurantieportefeuille. Naast een goede prijs was het voor mij belangrijk om de juiste koper te vinden voor mijn klanten. En dat is gelukt! Met een goed en vertrouwd gevoel heb ik mijn klanten overgedragen naar de nieuwe adviseur. Het gehele verkooptraject verliep snel en erg prettig, ik ben telkens goed op de hoogte gehouden en ik kan Pim dan ook zeker aanbevelen als verkoopadviseur!

Karin van Bentem - Financieel Kompleet - Groesbeek

Pim leren kennen als een bevlogen directeur die met de voeten in de klei staat. Organisatie-talent en motivator en altijd bereikbaar voor overleg. Bij de start van mijn hypotheekadvieskantoor ben ik goed geholpen om snel te kunnen starten en direct mooie resultaten te boeken. Pim zijn periodieke en persoonlijke coaching heeft mij goed geholpen om succesvol te zijn. Over tien jaar ga ik hem zeker contacten over de verkoop van mijn twee ondernemingen. Dankjewel!

Paul Jansen - Planning Vision / Trapa Vision – Oestgeest

Ik heb de verkoop van mijn portefeuille als zeer prettig ervaren. Pim legt alles goed uit en voert op een goede manier de onderhandelingen met kandidaat-kopers. Hij gaat echt voor de reële prijs en werkt snel. In juli 2023 waren we begonnen en op 2 oktober zijn de overeenkomsten van de verkoop getekend. Wegens vakanties heeft het een 7 weken langer geduurd. Omdat hij mijn klantenportefeuille begrijpt, waar ik al 38 jaar kom, heeft hij heel goed rekening gehouden met de voor mijn gevoel de emotionele kant van de verkoop. Het blijft toch je kindje. Pim heeft dan ook echt top werk geleverd!

Rene van der Veldt - Van der Veldt Financieel Advies - Boxtel

Wij zijn (weer) in contact gekomen met Pim over de aankoop van een portefeuille. Hij heeft dit zeer integer begeleid. Pim zegt wat hij doet, en doet wat hij zegt. Pim, bedankt voor onze samenwerking. En we blijven met elkaar in contact.

Yurjen de Jongh, De Jongh Verzekeringen - Veldhoven

De afgelopen periode heeft Pim mij begeleid bij de aankoop. Hij heeft in mijn ogen verschillende rollen vervuld welke hij altijd met veel overgave en enthousiasme heeft gedaan. Als ik aan Pim denk komen de volgende woorden bij me op: commercieel, betrouwbaar, betrokken en een groot aanpassingsvermogen. Ik kan Pim aan iedereen aanbevelen.

Robin van Tilburg, Van Tilburg Hypotheken & Verzekeringen - Eindhoven

Ik heb ongeveer twee jaar met Pim als interim-directeur prettig contact gehad en telkens ideeën uitgewisseld, altijd in een ongedwongen sfeer met ruimte voor elkaars zienswijze. Dit heeft altijd tot een prettige en effectieve samenwerking geleid. Hij bekeek het vaak vanuit een andere invalshoek en bracht me vaak op andere gedachten en was zodoende een prima coach voor mij als franchisenemer, als ondernemer en financieel adviseur.

Ferdie Eelman, Ferdie Eelman Financiële Advisering – Alkmaar

Ik ken Pim al jaren, ook vanuit een andere organisatie waar we collega's waren. Daar heb ik hem al leren kennen als een hele fijne, resultaatgerichte collega. Toen Pim bij Qualiora Groep kwam, was ik daarom ook erg verheugd en we hebben enorm prettig samengewerkt. Omdat hij weet wat er bij de adviseurs speelt (hij begrijpt en beheerst het vak!) kon hij zich altijd erg goed inleven in wat er speelt. Steekwoorden die spontaan bij me opkomen zijn: betrouwbaar, realistisch, hands-on, oplossingsgericht, relatiegericht, communicatief en altijd gericht op het verbeteren van processen voor beide partijen, waardoor de relatie altijd in balans bleef. Pim neemt meteen actie waar nodig en laat dingen niet aanslepen. Hij behoudt het overzicht, blijft altijd rustig, heeft altijd een luisterend oor en ook de nodige humor.

Ulrike Geerlings – Appels Advies - Goirle

Toen ik in 2021 mijn eigen financieel advieskantoor startte, heeft Pim me erg goed geholpen. Dit heeft voor een perfecte start gezorgd. Daarnaast heb ik zowel tijdens de opstartfase, als daarna, erg veel van hem mogen leren. Pim voorziet je van duidelijke, eerlijke en realistische uitleg. Iemand die je een duwtje in de juiste richting kan geven, maar ook zelf kan laten ‘zwemmen’, indien nodig. Al met al kan ik Pim van harte aanbevelen.

Tim Klerx, Klerx Financieel Advies – Nijmegen

Ik heb Pim leren kennen als een vakbekwame en ervaren salesprofessional. Zijn commerciële en initiërende insteek zijn aanstekelijk voor zijn omgeving. Hij heeft het vermogen om snel tot de kern van de zaak door te dringen en is niet voor één gat te vangen als hij zijn doel wil bereiken. Naast zijn positief kritische instelling is hij ook besluitvaardig, ook wanneer het gaat om het nemen van noodzakelijke en soms ingrijpende beslissingen. Hij is altijd bereid te helpen en een prettig persoon om mee te brainstormen waarbij hij zijn ruime ervaring kan inzetten. Wat mij betreft was onze samenwerking voor herhaling vatbaar.

Peter Huijbregts, PAX Financieel Advies – Lage Mierde

Ik heb ruim drie jaar lang regelmatig contact gehad met Pim als interim-directeur. Toen ik twijfelde of ik door moest gaan als franchisenemer heeft hij mij op het goede spoor gezet en ervoor gezorgd dat ik ben gebleven. Mede door zijn vakkundige, enthousiaste en zeer betrokken begeleiding heb ik de afgelopen jaren veel geleerd met name op het gebied van hypotheekadvisering. Ik kan Pim dan ook van harte aanbevelen en als ik hopelijk over vele jaren mijn portefeuille wil verkopen ga ik zeker contact met hem opnemen om mij te begeleiden.

Gerben Wisselink, Wisselink Financieel Advies – Elst

Partner van

brookz bedrijfsovername
Cygnus
Management Kompasgroep
Groeiscan
De Resultaatmaker